Vintertid är museitid

Det lackar mot jul och graderna kryper nedåt samtidigt som det blir allt mörkare ute. Då passar det ju extra bra att besöka något av alla de fina museer vi har här i regionen.

På Datamuseet är det full aktivititet med skolverksamhet och visningar i vår uppskattade konstutställning Hjärta spel. Utställningen står bara hos oss till den 16 december, så passa på att se den innan det är för sent. Ett bra tillfälle att se den är redan nu på torsdag den 15 november. Då är det öppen visning i Hjärta spel, speciellt anpassat för dig som har barnvagn.

På Datamuseet kan du också se utställningen Digitala drömmar. Här kan du få reda på hur datorer och IT har påverkat samhället och oss människor i vår vardag -en spännande samtidshistoria som innehåller såväl atombomber som nätpirater.

Så kom in ur kylan och unna dig en upplevelse. Är du ändå frusen kan du alltid ta en värmande kopp kaffe hos våra vänner på Hagdahls kök, eller varför inte vandra runt i länsmuseets fina utställningar. Hoppas hur som helst att vi ses i vinter!